Wednesday, December 3, 2008

Εμείς θα πάμε βαρκάδα, που να σκάσεις

Ξανά μανά στη Μι Το λοιπόν όπου ήμασταν αποφασισμένοι ότι ΟΧΙ κύριε, εμείς θα πάμε βόλτα στα στενά κανάλια, δε πα να πάει το μπρεντ 200$ το βαρέλι!
Πήραμε λοιπόν το φεριμπότ για το απέναντι λιμάνι, το Μπεν Τρε, και από εκεί νοικιάσαμε άλλο καραβάκι. Οι τύποι μας πήγαν μέχρι την προβλήτα με παπιά – αυθεντικές βιετναμέζικες στιγμές!
Ήμασταν λίγο στριμωγμένοι χρονικά (όλο αυτό το πηγαινέλα βλέπεις), αλλά η Μαρία δε μασάει ποτέ! Χαλαρώνει Vietnamese style… ατςςςςςς…
Θα έχετε βαρεθεί να με ακούτε να λέω ότι ήταν καταπληκτικά, αλλά αφού ήταν, να μην το πω;
Ο βαρκάρης νούμερο 2.
Μετά, ξαναπήραμε το φεριμπότ και γυρίσαμε πίσω στη Μι Το, όπου και μας παρέλαβε ο οδηγός μας με κρύο νερό στο αυτοκίνητο (αλληλούια αδέρφια μου) και μας πήγε στο Καν Το, ένα άλλο χωριό που ήταν η βάση μας για την πλωτή αγορά. Αλλά για αυτό, θα τα πούμε άλλη φορά.

Και ένα μπόνους για της αναγνώστριες (κυρίως). Τρέιλερ από την επόμενη ταινία του Τόνι Γκίλροι, του σκηνοθέτη του Μάικλ Κλέυτον. Πολ Τζιαμάτι, Τομ Γουίλκισον, η ξινή (μπεεερκ) και...
Duplicity trailer

1 comment:

  1. χεχε ξάφνου έφτιαξε η βραδιά...δεν βγήκα έξω να δω αν παίζουν σύννεφα, αλλά εδώ μέσα βλέπω αστεράκια. κάποια στιγμή πρέπει να γράψουμε και μια ελεγεία για το brutal αρσενικό των ονείρων μου. μετά αν έχουμε όρεξη γράφουμε και κατιτίς για τα 300 μανούλια from sparta που λέγαμε επροχθές. by the way για την ξινή δεν έχω άποψη να εκφέρω.

    ReplyDelete