Thursday, November 27, 2008

Βαρκούλα, βαρκούλα...

Μετά τα φρούτα συνεχίσαμε με βαρκάδα στα στενά κανάλια.

Η βαρκάρισσα.

Σήμερα βαριόμουν λίγο να γράψω… Φαίνεται νομίζω…
Άντε για να μη λέτε ότι σας αφήνω έτσι... Για όσους ενδιαφέρονται, το τρέιλερ για την καινούργια ταινία Χάρι Πότερ, με το καλό τον Ιούλιο του 2009. Μην κανονίσετε τίποτα!
http://wbads-18.vo.llnwd.net/e1/wbmovies/halfbloodprince/trailer/Champion_D_Lg.mov

Update: Σήμερα διάβασα κάτι που είμαι σίγουρη ότι θα σας συγκλονίσει όλους!
Οι κουτσουλιές των πουλιών είναι τα ούρα τους - είναι πιο στερεές γιατί τα πουλιά πίνουν λιγότερο νερό και δε μπορούν να χάνουν τόσο νερό όσο τα υπόλοιπα ζώα. Η επιστημονική άποψη ότι είναι άσπρα για να μπορούν τα πουλιά να δουν αν πέτυχαν το στόχο, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Να διαβάζετε το μπλογκ της Μαρίας, το μπλογκ που απαντάει στα μεγάλα ερωτήματα!

2 comments:

  1. "Η επιστημονική άποψη ότι είναι άσπρα για να μπορούν τα πουλιά να δουν αν πέτυχαν το στόχο, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί."

    πάντως ούτε πρόκειται να επιβεβαιωθεί γιατί το γεγονός ότι τα αυτοκίνητα κάτω από τα δέντρα είναι συνήθως καταχεσμένα από κουτσουλιές δεν μπορεί να τους δημιουργεί αμφιβολίες για το αν έχουν πετύχει ή όχι τον στόχο τους. και αν ήτo έτσι, πώς εξηγούνται οι κουτσουλιές στα άσπρα αυτοκίνητα; τα πτηνά εφαρμόζουν (αφού μπορούν) αυτό που λέμε shit high and gaze και όποιον πάρει ο χάρος. <-- ναι την έχω φάει κι εγώ :P

    ReplyDelete
  2. 1. Περί άσπρων αυτοκινήτων: Το πιθανότερο είναι ότι στοχεύανε για τα μαύρα αυτοκίνητα δίπλα ή
    2. Τα πουλιά παρακολουθούν τις αντιδράσεις μας όταν μας κουτσουλάνε, και έχουν μάθει ότι όταν κουτσουλάνε άσπρα ρούχα παθαίνουμε υστερία και από τότε βάζουν στόχο τα άσπρα, κάτι που μας οδηγεί στο...
    3. Τα πουλιά κουτσουλάνε (και όπως εξηγήσαμε, δε χέζουν) από ψηλά γιατί αυτό το κάνει πιο challenging. Όσο για τα αυτοκίνητα κάτω από δέντρα, προφανώς πρόκειται για σημείο προπόνησης.

    ReplyDelete