Monday, November 17, 2008

Και πάλι μαζί σας!

Για άλλη μια φορά ξανακαλοσορίζω το λαό μου…
Είχαμε μείνει στο Νότιο Βιετνάμ, όπου νοικιάσαμε ένα αυτοκίνητο με οδηγό και χαράξαμε πορεία για…


Μι Το, Μεκόνγκ
Ο οδηγός που νοικιάσαμε λοιπόν μας πήγε (με ασφάλεια) στην πόλη Μι Το. Είναι η πρώτη πόλη που συναντά κανείς ερχόμενος από το Χο Τσι Μινχ και οι περισσότεροι τουρίστες εδώ κανονίζουν τις εκδρομές τους – με αποτέλεσμα βέβαια να ακούς καθαρά «τουριστικές» τιμές και τα παζάρια να δίνουν και να παίρνουν.

Ψάξαμε να βρούμε κάποια οικονομική εκδρομή για να δούμε τα εσωτερικά κανάλια και τα νησάκια εκεί γύρο. Αν θυμάστε επίσης, έχουμε και ένα θέμα με τα οργανωμένα – όχι αλλά γκρουπ! – και τελικά καταλήξαμε να νοικιάσουμε ολόκληρο το πλοίο (έστω, πλοιάριο) για πάρτη μας. Τα παζάρια τα κάναμε με έναν τύπο που μας ξενάγησε κιόλας.



Ο ξεναγός μας σερβίρει τσαγάκι με μέλι, γιαμ γιαμ.

Και επειδή σας το χρωστάω με όλες αυτές τις καθυστερήσεις… έχουμε και μπόνους φωτογραφία. Κατά καιρούς θα ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες που στην αρχή δεν τους έδωσα τη δέουσα σημασία. Τώρα τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να λάμψουν, αλλά προσέξτε γιατί δεν ακολουθούν χρονολογική σειρά… Είναι λίγο χύμα. Απολαύστε τες!

nus - bonus – bonus – bonus –bonus – bonus – bonus – bonus – bonus – bonus – bo


Ταϊλάνδη, πίσω από το ναό της αυγής.
ΡΟΟΟΟΖΖΖΖΖ

2 comments:

  1. ροζ φλούο αυγά (?) - μαύρη αυγουλιέρα...pop art συνδυασμός αλλά δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο ντεκόρ. περιμένω να μου πεις τί είναι αυτό μέσα στο ταπεράκι στα δεξά γιατί δεν μου γιομίζει το μάτι σαν λιχουδιά. βλέπεις όμως...τα δικά μας βρώμικα είναι πιο βρώμικα από τα βρώμικα του βιετνάμ

    ReplyDelete
  2. Το καλύτερο ήταν ότι ο πλανόδιος είχε εξαφανιστεί! Ήταν παρατημένο το καροτσάκι με τα φαγιά στην άκρη του δρόμου- αν και ομολογουμένως δεν έψαξα και πολύ...

    ReplyDelete