Friday, October 31, 2008

Νότιο Βιετνάμ, Δέλτα του Μεκόνγκ

Τελευταία φορά που σας άφησα, είχαμε φτάσει στο Χο Τσι Μινχ (Βιετνάμ) και ετοιμαζόμασταν να πάμε...

Νότιο Βιετνάμ, Δέλτα του Μεκόνγκ

Επειδή στο Βόρειο Βιετνάμ είχαμε κινηθεί με γκρουπ και αυτό έβγαζε μια επιθετικότητα στην Άννυ, είπαμε αυτή τη φορά να κινηθούμε μόνοι μας, όπερ να νοικιάσουμε αυτοκίνητο με οδηγό.
Μόνοι μας να οδηγήσουμε δεν έπαιζε. Γιατιιιιι;;;

Πρώτον, γιατί η κυβέρνηση του Βιετνάμ – κάτι ξέρουν κι αυτοί – έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να μη μπορεί ένας ξένος να νοικιάσει αυτοκίνητο και να το οδηγεί χωρίς επιτήρηση.
Και δεύτερον και κυριότερον γιατί οι άνθρωποι οδηγούν παρανοϊκά – υποτίθεται ότι οδηγούν όπως στην Ευρώπη, από την αριστερή πλευρά, αλλά αυτοί οδηγούν αριστερά, δεξιά, στο κέντρο + γενικά όπου λάχει + όποιον πάρει ο χάρος.

Υ.Γ. Αν έχει ανέβει η ρουφιάνα, αξίζει να κλικάρετε πάνω στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγέθυνση. Είναι κολλάζ - ουάου...

Wednesday, October 29, 2008

ΆΙ ΑΜ ΜΠΑΚ!!!



Καταρχάς, να σας ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη που σας άφησα χωρίς νέα τόσο καιρό. Συνειδητοποίησα κάποια στιγμή ότι δε θα μπορέσω ποτέ να τα πω όλα σε όλους. Και επειδή γενικά μου είπατε ότι σας άρεσε, επανέρχομαι και αυτή τη φορά όπως ζήτησε ο λαός, με λιγότερο μπλα μπλα και περισσότερες εικόνες. Και στα ελληνικά!
An kapoios de mporei na to diavasei, na mou to pei sta comments.
Όπως όμως είπα και σε κάποιους από εσάς, τελευταία το μαραφέτι μου κάνει κόλπα, και γι αυτό αντί για μεγάλα κείμενα με πολλές φωτογραφίες όπως σκόπευα αρχικά, θα ανεβάζω μόνο μία - δυο φωτογραφίες με μικρό κειμενάκι... Και θα ανανεώνεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, οπότε δε θα σας λέω πια πότε έχει κάτι καινούργιο – θα πρέπει να έρχεστε να το δείτε μόνοι σας!